Veelgestelde vragen

Soms dan heb je een vraag aan ons. Maar veel vragen krijgen wij vaker. Daarom hebben wij een handige 'Veel gestelde vragen' lijst opgezet. Zit jouw vraag hier niet tussen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via onze chat, of ons contact formulier.

Verzending

 • Wanneer komt mijn pakketje aan?
  Meestal hanteren wij een 'Voor 15:00 besteld, volgende werkdag in huis' regel. Wij zullen er ook alles aan doen om uw pakket dezelfde dag te verzenden via PostNL.
  Soms gaat er iets mis bij het postkantoor of in ons magazijn. Als uw order een aantal dagen later nog steeds niet is aangekomen dan kunt u ons altijd bereiken via onze chat of onze mail.

Retour

 • Hoe kan ik een artikel retour sturen?
  Het kan natuurlijk zijn dat een artikel niet is zoals u had verwacht. Stuur ons een berichtje en we zullen samen met een oplossing komen.

Service

 • Hoe kan ik jullie bereiken?
  Op onze website hebben we een chatfunctie, hierop proberen wij zo snel mogelijk te reageren. Verder kunt u mailen naar service@genvigames.com.

Zakelijk

 • Ik wil graag een zakelijke bestelling doen.
  Zakelijke- en/of bulkbestellingen zijn ook mogelijk afhankelijk van onze voorraad. Stuur ons een berichtje op service@genvigames.com met de gewenste artikelen en aantallen en wij zullen zo snel mogelijk reageren.